Mar 18, 2008, 10:14 PM

Полетът на пролетта 

  Poetry » Other
1080 0 5
 Женска ръка рисува красиви надежди,
 жълтеят нарциси по зелени поля,
 дървета усмихват се в цветни одежди,
 вятърът носи добра новина;
 с листата нови мечти се зараждат,
 узряват плодове на стремежите,
 в небесата нови усмивки се раждат -
 красивия край на копнежите;
 днес полита стремглаво в небето,
 днес съживява се новият живот,
 днес пролетта лети из сърцето
 и пръска само цвят и любов...

 18.03.2008

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??