Mar 28, 2014, 3:09 PM

Полу - почти 

  Poetry » Phylosophy
583 0 0

Бог сътвори Човека

даде му да обработва красивата земя

да се храни с екологично чиста храна

 

Дявола създаде Получовека

даде му да унищожава земята

да се храни с полуфабрикати

 

Получовек - полуфабрикати

полуживот - полуграмотен

полуадекватен - полулюбов

 

ГМО развитие - Недоразвитие

в Полунормален - Полуистински свят

Какъв си ти? Човек или Получовек?

 

Получовече, върни се към Човека!

Получовеко, спомни си за Човека в теб!

Получовечество, стани Човечество!

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??