Mar 12, 2008, 5:35 PM

Полунощ 

  Poetry » Other
568 0 5
 

В самотни безпристрастия

Не чувам

На никой

Незакърпените драми

И

Само

Моите

Въздушни

Спомени

Издишам...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??