Aug 19, 2008, 3:27 PM

Помнете 

  Poetry
991 0 1

Докато сте млади розите берете,

че времето, уви, не спира,

а цъфналото днеска цвете

утре дойде ли - умира.

© Елина Керчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??