Feb 2, 2013, 1:18 PM

Помни 

  Poetry » Other
613 0 8

Когато съм буря - притихвай,

когато съм страст, замълчи...

Когато съм твоя, обичай ме

и щедро ми сваляй звезди.

 

Когато съм страх, ме спасявай

и в топла жарава ме скрий...

Когато треперя - гушни ме -

и всичките болки изпий.

 

Когато съм болка, не страдай,

а плътно до мен остани.

Помни, за подобно оставане,

на тази земя сме дошли.


С. Кръстева

© Силвия Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??