Dec 6, 2005, 9:18 PM

Помниш ли 

  Poetry
668 0 3

Помниш ли

 

Помниш ли дните прекрасни,

когато прегръщаше мойта снага.

Помниш ли пейката малка,

дето за пръв път целуна мойте уста.

 

Помниш ли тези ръце,

дето сега пишат едва.

Помниш ли тези уста,

Дето мълвят “ела”.

 

Или решил си да забравиш,

за по-лесно на твоята душа.

Решил си да зачеркнеш

Всичко,що беше до сега.

 

Аз зная,не ще мога да се върна

при теб.Да те прегърна.

Но сърцето ми,знай е при теб,

и не ще мога да си го върна.

 

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??