Mar 13, 2006, 8:24 PM

Помниш ли? 

  Poetry
1089 0 3
Помниш ли дните с мен?
Спомняш ли си с любов за тях?
Тръпнеш ли от спомена
за мен и мойте целувки?
Сега обичаш ли ме,
както аз тогава?
Преди когато те обичах-
не беше отдавна,
аз бях готова да умра.
Ако ти ми беше казъл:"Умри"
Да,щях да умра за теб.
В ада да горя,
но още съм способн ана това.
Не знам защо,не ме питай
с какво го заслужаваш, но това е факт.
Факт,които не можеш
тата лесно да подминеш.
Помниш ли,когато ти казъх,
това от което ме беше страх,
дори да го помисля?
Помниш ли онези думи,
които произнесох през сълзи,
а трябваше да се усмихна?
Помниш ли последната целувка,
онази с която трябваше да ме запомниш?
Помнищ ли как ме нарани,
в онзи ден когато аз се престраших?
Престаших и ти казъх,
онеси думи които
трябваше да изрека по рано,
за да спся любовта.
И не само нея а и една душа която,
теб вечно ще сове.
Помниш ли ти,
онзи миг в които,
ти казъх за първи и последен път:
"ОБИЧАМ ТЕ"? 

© Калина Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??