Mar 11, 2019, 7:57 AM

Помня те 

  Poetry » Love
520 2 1

Частица от мен се загуби
навън по широкия свят.
Потъна в очите на другите -
изчезна в морета от тях.

 

Частица от мен се откъсна,
изгубих едното крило
тогава, когато си тръгна,
тъй сякаш, че не е било.

 

И мястото все не зараства,
а тлее в несметна тъга.
Отиде си моето щастие
и моята цветна зора.

 

Сега е задушно и тихо
и вятърът даже мълчи.
Студени са всичките стихове
без пламъка в твойте очи.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??