Sep 1, 2006, 2:35 PM

Помогни ми 

  Poetry
491 0 5
Помогни ми, не ме изоставяй! Сега всичко наново изгради, тъй, както му помогна да се срине - от пепелта го възроди! Не го оставяй там да гние, да си отиде любовта ни ти не допускай, не си мисли, че лесно ще е всичко - сега ще е отвсякога по-трудно. Не се предавай! Не свеждай чело безучастно, не си мисли, че не ми е ясно, че с теб аз трябва да внимавам, всяка дума по 100 пъти на ум да повтарям, след това да я изрека пред теб на глас... Зная, трудно е, обратното не мисля, но с любов даже високото, става сякаш по-ниско!!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??