Предадоха ме. Близките ми хора.
Забиха се в гърба ми сто ками.
Светът около мене се затвори
и сринаха се всичките земи.
Да стана се опитах. Неуспешно.
Ръката ми протегната виси.
От помощ имам нужда. Спешно!
И някой... който мен да ме спаси.
© Мая Попова All rights reserved.