Dec 15, 2008, 8:48 AM

Поне съм истинска 

  Poetry » Other
773 0 3
Скрита дори зад лъчите,
невидима за целия свят,
търсят ли, търсят очите,
търсят да видят обрат.

Сега каквато съм, такава бях,
примирявам се и съм добра.
Да съм красива не мога като тях -
безопитна, наивна, нищожна съм в света.

Пред другите има ли какво да покажа?
Те засенчват ме, скрита оставам.
Заличена, без да има какво да им кажа,
преглъщам болката от поредната рана.

Може би ми липсват чар и красота,
може би не съм достатъчно добра?!
Но едно-едничко аз си зная
и пред света ще го призная...

Поне съм истинска, а не фалшива,
поне желая с чисто сърце,
а душата моя истински красива
обича без нищо да я спре...

14.12.2008

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??