Oct 4, 2006, 12:42 AM

Понеделник 

  Poetry
653 0 4
Залезът разплака боговете
и видях
как слънчев лъч се счупи в тротоара...
Прозорците от блясък ослепяха,
дъждът се сля с червени светофари... -
знак за болка....

И начало.

© Румяна Славкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??