Oct 14, 2011, 12:49 PM

Понякога 

  Poetry
500 0 2

 

 

Понякога съм песен не изпята,

заклещена във гърлото въздишка.

Понякога съм мъка не излята,

раздърпан край на изгоряла нишка.

 

Понякога съм огън не горящ,

и дума неизказана.

Понякога съм камъче в калта,

от бързащите хора съм прегазена.

 

Понякога съм недовършен стих,

една от всичките пътеки.

Понякога съм липсващо парченце,

не потърсено во веки.

© Толина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??