Mar 29, 2011, 5:08 PM

Понякога 

  Poetry
1127 0 12

Понякога, когато съм сама

и искам да съм някъде до тебе,

измислям си, че мога да летя

и да открия начин да си с мене.

Понякога превръщам се в звезда

и тайно през прозореца ти светя,

докосвам се до твойта топлина

и влизам тихо във съня ти цветен.

Понякога съм капчица роса

или пък дъх и само те докосвам.

Понякога съм спомен във нощта

и моите ръце те омагьосват.

Понякога съм просто самота

и в мислите ти някак се промъквам,

и плача във стъклата ти с дъжда

и в залеза потъвам, щом се мръкне.

Понякога безумно те жадувам

и мислите си пращам да кръжат

над твоя ден и тайно те целувам.

За да не бъда толкова сама.

© Мариета Караджова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??