Jul 19, 2019, 6:07 PM

Понякога 

  Poetry » Love
860 4 4

Понякога съм сам със теб и пиша. 
Тогава чувствата прегръщам. 
Стихът извира и у тебе диша. 
Аз любовта желая и завръщам. 

Докосвам своята душа, а галя тебе. 
На криеница си играя със звездите. 
Но все забравям да ги търся в мене, 
и вместо тях откривам си мечите... 

Любовта възкръсва всеки ден. 
И чувствата усмихнати празнуват. 
Извира много светлина от мен. 
И всички в мене съществуват...

 

19.07.2010

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??