Jul 20, 2023, 9:59 PM

Понякога 

  Poetry » Love
153 0 0

Понякога е нужно да преглътнеш,

дълбоко да поемеш въздух чист.
Понякога, дори от гняв да тръпнеш,
не бързай да разгръщаш следващ лист.

 

Понякога е нужна само дума,
която ще се помни доживот,
или докоснала душата струна,
запалила божествен небосвод.

 

Понякога е нужно да надвиеш

комплексите, тъга и самота,

уверено и твърдо да подминеш
подадена с безчестие ръка.

 

Понякога е нужно да си тръгнеш
и не защото пътят е дотук,
да пожелаеш с обич да прегърнеш,
на цялото човечество напук...

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??