Aug 29, 2009, 11:56 PM

Понякога 

  Poetry » Love
658 0 3

Някога ще се налага да затварям очи и да НЕ си те представям.
Някога ще трябва със себе си да се боря.
Някога ще подтискам всички чувства и няма да им позволявам да вземат връх.
Някога ще се усмихвам, за да прикрия празнотата вляво.
Някога ще се смея на глас, така че никой да не чува стенанията на сърцето ми.
Някога ще изричам името ти на глас, но съвсем тихо - никой да не чуе.
Някога ще мисля, че вече не те усещам край мен, но нещо ще ме разубеди.
Някога ще протягам ръка, за да те докосна, но ти ще изчезваш в тъмнината.
Някога ще искам да се сгуша в теб, но просто ще игнорирам тази нужда.
Някога ще се разминавам с теб на улицата, но ще се правя, че не те познавам.
Някога ще се усмихвам само при мисълта за теб и ще потръпвам от усмивката ти.
Някога ще се опитам да те залича от сърце, ум и всичко.
Някога ще трябва да направя всички неща, но сега...


... сега ми позволи просто да те Обичам...

© Плами Стойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??