Dec 15, 2022, 11:00 AM

Понякога с вълшебната ти същност... 

  Poetry » Love, Other
619 8 12

Понякога с вълшебната ти същност

се срещам в пъстри, звездни измерения

и в съчетание с ефирна външност

танцува твоят дух към просветления.

 

Омайващо усмихваш се... В очите

най- живите галактики извират.

Косите ти светлинните с мечтите

тъй плавно раменете ти допират.

 

Снагата ти виола романтична

в пространството и плува, и лети.

В божественият миг си мелодична -

гласът ти с нежноструние шепти.

 

Да чувствам и да виждам, и да чувам

теб истинската - с обич блаженствувам.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??