Oct 19, 2010, 11:27 AM

Порастваме 

  Poetry » Other
1035 0 5

                                                                                       на Хари, post factum

Порастваме, порастваме без време.

Порастваме, макар че не го искаме,

със дъждовете страшно ненавременни

и с парещите в гърлото ни писъци,

 

с цигарите една след друга палени,

с търпението в зъбите ни стиснато,

с борбата празна за самодоказване,

със  лутането сред лъжливи истини.

 

Със смелостта на вчерашни мечтатели,

заровили мечтите във душите си,

порастваме. Със смърти на приятели.

И няма кой да чуе, че не искаме.

 

 

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??