Feb 18, 2010, 3:15 PM

Порив 

  Poetry » Love
796 0 5

Аз искам с теб небето да разкрия

и хилядите птици сред простора,

в очите ти лъчите да открия

на слънцето, пламтящо без умора.

 

И как желая с тебе да политна,

а облаците тихо да завиждат,

че мога с теб и вятъра да стигна

далече, без дори и да ме виждат.

 

С ръцете си ще порим и вълните

така, че сякаш с перки сме родени

и рибите ще гоним във водите,

в които тъй свободно сме поели.

 

Аз искам с теб луната да целуна

и кръглият ù лик да руменее,

а вятъра в прегръдка да обгърна

така, че от любов да онемее.

© Адриана Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??