Sep 22, 2008, 11:09 AM

Порив за обичане... 

  Poetry » Love
2807 0 51
 

                 Порив за обичане...

 

 

Търпението ти тиктака. Циферблатно.

Поряза устните с горчивото кафе...

Усмивката е глътка въздух. Но за кратко.

Увисва на бесилото... Сълзата е въже.

 

Пореден фас. Догаря залезно цигарата...

Кълбета дим рисуват в сиво неизвестното.

Денят се къса. Тънка струна от китара.

Надеждата мълчи. Скръбта е няма песен.

 

Търпението ти изригна. Вулканично!

От глътките безмълвие отново си пиян.

А там, отляво, трепка порив за обичане.

Животът е за двама. Отрова е... за сам.

 

 

21.09.2008 г.

 

                        клип, Порив за обичане...

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??