Послание
Дори да не ме гониш - аз ще бягам;
дори да не ме търсиш - ще се скривам,
но всяка вечер, щом си лягам,
с мисли аз за теб ще се завивам...
...
И думи просто нямам да опиша
защо така се случва и защо
не мога да си позволя да те обичам,
когато очевидно е едно -
нашата любов ще бъде споделена,
този огнен памък няма да угасне!
Нима това ме спира за приема
идеята за първо и последно пълно щастие?!
...
Затова гони ме - аз ще бягам,
но ще падна и тогава ти ела -
ръка подай ми - вече ще я хвана,
тогава прегърни ме - не ще се противя...
© Теди All rights reserved.