Nov 12, 2011, 6:48 PM

Послание 

  Poetry
2215 0 34

Високо в небето,

плуват багри от слънчев цвят,

дълбоко в Земята, където

корени изграждат свят,

Пръстта трепетно поглъща,

дихание живот.

Кръста безценен възвръща,

послание от един изгубен Кивот.

,,В камъкът скрий доброто,

сърцето изпий наведнъж,

залък подай на злото,

открий росата във дъжд.

Посей семе в душата,

носи го до сетния час,

не се страхувай от бедата,

не търси време в компас.''

Високо в небето плува

слънчев цвят от дъга,

там далече, където бленува

мечтата на всяка душа...

© Елeна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??