Apr 27, 2007, 7:37 AM

Послание до родителите 

  Poetry
1779 0 2
През лятото медът е течен,
през зимата кристализирал,
на хладно може да е вечен,
ако не се изконсумира.

От пчеларя мед вземете,
буркани чисти напълнете,
капачки нови им сложете,
на тъмно място съхранете.

Мед на софрата поставете,
достъпен да е оставете,
децата с мед да се подслаждат,
телца прекрасни да изграждат.

Самите вие мед хапнете,
здравето ваше укрепете,
не харчете пари по аптеки,
не тъпчете клинични пътеки!

Ако децата мед обичат,
зиме и лете вън ще тичат,
и ще станат здрави и силни,
рожбите ни свидни и милни.

18.02.2006 г.

© Даниела Челебиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??