Apr 2, 2020, 10:05 PM

Посланик на обич 

  Poetry » Free verse
509 3 2

Вселената направи

своя ход и

заровете се търкалят.

Часовете ни разделят.

И как да ме докоснеш,

една безплътна снимка,

усмихваща се от екрана?!

Цената е висока.

Кредити за бъдеще

никой не предлага.

Препъвам се, а бързам

да попия топлината

на твоята прегръдка.

Илюзия, разбира се.

Но дървото,

на което

си мечтал за мен,

пази спомена и ме очаква.

© Росилина Хесапчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??