Dec 15, 2011, 11:27 AM

Последен дъх 

  Poetry » Love
501 0 2

Мога ли живота да живея,

като те няма и вече си далеч?

Лесно ли е да те преживея,

заслужава ли си нещастието веч?

 

До вчера за тебе всичко бях,

днес съм само част от вечността.

Макар че последна го видях

познатия ни бряг на любовта.

 

Последен ли ще е дъхът ми,

ще се слея ли с небето?

Дали ще се смрази светът ми

и ще спре в мен сърцето?

 

Дори последен дъх да вдишам,

искам да те усетя за последно.

Точно защото много те обичам,

не искам да си ходя - не е редно.

 

Не искам да замина, без да ти призная,

преди дъхът ми завинаги да спре. 

Единствено теб в живота си  желая,

ти си бил и още си в моето сърце!!!

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Влюбено красиво момиче !Харесах!Поздрави!
  • "Не искам да замина, без да ти призная,

    преди дъхът ми завинаги да спре.

    Единствено теб в живота си желая,

    ти си бил и още си в моето сърце!!!"

    Много хубав стих!Поздравявам те!



Random works
: ??:??