Jul 17, 2009, 2:48 PM

Последен стон 

  Poetry » Love
442 0 0

Таз вечер, пуста и самотна,

поезия любовна сричам и

със сълзи във очите все

зачитам редовете бавно

отначало!

 

От теб остана само спомен,

любов проклета, що те няма?!

Кажи ми жив ли да остана,

или да търся гробна яма?!...

© Славейко Славейков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??