Jun 3, 2007, 4:31 PM

Последен танц 

  Poetry
705 0 7

Да танцуваме блус под звездите!
Аз те каня. Хайде, ела!
В ритъм нов ще ни водят щурците,
да се хванем ръка за ръка!

Завърти ме, по-бързо от вятъра!
Притисни ме до теб с реверанс!
Отстъпи, както правиш понякога
на тангото, най-сластния танц!

Ще летя като птица в простора!
Ти ще падаш като лебед ранен!
Забрави за последното сбогом!
Последния танц ще бъде за мен!

Да танцуваме блус под небето!
Аз те каня!
Хайде, ела!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??