Последна цигара догаря,
затваря се една врата, последна страница
от книга създадена за любовта.
Последна цигара догаря,
в сърцето няма дори вече тъга.
Да моля, молих много!
Да плача, още колко?
Последна цигара, ох колко е вредна тя.
Днес спирам да пуша,
Днес спирам да плача.
Последна цигара искам само това!
С дима от последната цигара, изкарвам и събраната тъга.
Последна цигара догаря и с нея последна сълза пада.
Всичко свърши, изхвърлям пепелта.
Фасът мирише така както и твоите слова.
© Ивелина Кирилова All rights reserved.