Jun 14, 2012, 12:30 AM

Последна капка обич 

  Poetry » Love
694 1 3

Oмръзна ми да бягам, да се крия,
от тази болка-обич с твоето име...
Последна чаша със тъга... Ще пия!
Така да бъде, давай, нарани ме!
Омръзна ми за теб да съм жената,
която никога не опозна.
Виновна съм! И си платих цената,
че те обичах... И боли сега.
Омръзна ми, омръзна ми обаче
сълзите си във ъгъла да крия...
Заслужил ли си аз за теб да плача?
Последна капка обич!... Ти убий я!

Павлина Соколова

 

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??