Feb 7, 2012, 11:56 PM

Последна лопата 

  Poetry » Phylosophy
685 0 2

"Последна лопата"

 

Когато и последната лопата

над гроба ми нахвърли пръст,

запейте нещо за душата,

забийте дървения кръст.

 

И спомнете си някога за мене,

макар и неудачник аз да бях.

Презирах своето съвремие

и вехнех като есенния цвят.

......................................................

 

© Пенка Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??