Jun 1, 2013, 10:26 AM

Последна вечер с теб 

  Poetry » Love
748 0 0

**********************************

Лунен повей във косите.

Болка нежна във очите.
Носиш смях, а после пристъпи.
Как обичаме да си измисляме.

***********************************

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??