Mar 27, 2011, 5:42 PM

Последните думи 

  Poetry » Other
662 0 1

Когато дойде часът

да заплачеш като малко дете

и мечтите останат самотни,

всички пътища щом са на никъде

и останал е с теб само вятърът,

а нощта те покрива със черно

и трепериш над капки любов...

Когато светът ти е пустош

и се давиш от глътки мълчание.

Когато погребваш сърцето си,

а кръвта ти напира неистово

да удави последните думи...

мисълта ти е кораб,

плаващ към дъното над  разбити илюзии.

 

© Радка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??