Jun 30, 2011, 11:52 AM

Последният Етаж 

  Poetry » Other
740 0 3

Последният Етаж

 

 

Последният етаж,  последният етаж,
една малка крачка и политаш.
Кажи, приятелю, имаш ли кураж?
Струва ли си? Защо не се запиташ?

 

 

Нима животът ти е неуспешен?
Наркотиците и алкохолът, казваш, те докараха дотук.

Замисли се, начинът ти на живот е бил грешен.
Остани, излекувай се, живей напук.

 

 

Къде останаха добрите спомени?

Дълбоко в душата ти заровени.
Ти можеш, излез от този ад.
Преодолей своя наркотичен глад.

 

 

Последният етаж,  последният етаж,
една малка крачка и политаш.
Кажи, приятелю, имаш ли кураж
да поправиш грешките, струва си да се опиташ.


 

28. 06. 2011г.

 

 

В. Николов

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??