Mar 12, 2020, 10:27 AM  

Последният месия 

  Poetry » Phylosophy
386 5 13

Очите си затваряме сами,
за лошото, което ще се случи,
душата ни - наплашено е куче,
и тихо безразличие ръми.

 

Себичност злобно зъби се, ръмжи,
човешката ни слабост ще окучи,
на същества Земята ни не случи
и в уморена орбита кръжи.

 

И мизантроп е всеки хуманист,
на ум и разум кой ще ни научи?
Човешки жертви чака да получи,
последният месия - антихрист...

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??