Животът аз сама ще продължа!
Бих искала също да ти кажа –
не ме е страх отново тоз път да извървя,
без посока, усмихната и помъдряла.
С компромисите говорих аз на ти,
приключих с тях и лек ми е товара.
Една затворена врата –
отваря нови хоризонти във безкрая.
Вината аз няма да разпределя,
защото няма в тази част виновен.
Не тя подтикна мене към това,
сама аз тоз път да продължа.
Съжалението оставам също тук,
не трябва и на теб ще проумееш.
Но спомените, снимките дори,
запази ги те в лоши дни ще те посгреят.
Изпълнени със новите мечти,
готови пореден полет да поемем.
Ръце отпускаме един от друг – върви,
назад не се обръщай, там няма нищо вече да печелиш!
© Румяна Георгиева All rights reserved.