Dec 6, 2018, 4:27 PM

Последно "лека нощ" 

  Poetry » Love
540 1 0

Ако утре не се събудиш до мен, 
ако е твърде късно и пак се разминем,
ако ли утре до късно сънуваш, 
ако днес е последния ден,

 

Казвам ти щастливо лека нощ,
но утре пак ще се смеем,
макар и звездите да светят, луната да спи,
с планетите ние ще пеем.

 

Нима няма да спиш спокойно без мен,
нима ще ти липсвам нощем,
нима това не е само “ако”, 
нищо хубаво не е свършило още.

 

© Евгения All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??