Завръщам се и те откривам -
очакваща ме, тръпнеща и плаха.
И даже гордо устните да свиваш,
не ще простя. Не ме и чакай.
Завръщам се и те откривам.
Но за последно, за да те запомня!
На ъгъла ме чакат други –
и до един са те любови.
Завръщам се и те откривам.
Да те прегърна колко ми се иска.
Ще те докосна... Някога се спирах,
по детски пазех любовта си.
Завръщам се и те откривам.
Любов, обаче, нямам да предложа.
От шията на ситни глътки пийнах,
последно „Сбогом” за да си изпрося.
© Последната All rights reserved.