Apr 15, 2011, 9:40 PM

Последно Сбогом 

  Poetry » Love
756 0 0

По филма "Призрак" (1990)

 

Няма те вече. Напусна живота.

Останах сама в непрогледната нощ.

Очите ми гледат, но нищо не виждат.

Безцелен е погледът, без капка живот.

 

И вик се изтръгва сред гробно мълчание:

"Къде си? Защо те отнеха от моята любов?"

Сетивата безжизнени виждат бяло сияние.

За сбогом си тук. Ще се видим отвъд.

 

Затварям очи и усещам присъствието ти.

Прегръщаш ме нежно и с цяла любов.

Сърцето ми - твое е. Душата ми - твоя е.

Докосвам те сякаш си истинска плът.

 

Последно признание:

"Обичам те."

"Също."

Последните думи: "Сбогом, любов."

Обръщаш се бавно. Потъваш в сияние.

Запътваш се тихо към живота отвъд.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??