Sep 10, 2017, 11:05 PM

Посока 

  Poetry » Free verse
569 2 1

Не търся
изход от тъгата.
Търся път
към щастието.

© Илияна Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??