Nov 2, 2016, 12:54 AM

Посвещавам ти... 

  Poetry » Love
298 2 2

 

Посвещавам ти...

 

Моята самота,

и присъствие

моята носталгия,

и тъга,

моята памет,

и време,

моята вечност

и любов,

моята радост

и вдъхновение

моята надежда,

и очакване,

търсенето

и намирането

на себе си,

което те обича

и без теб просто

не съществува

и прегръща ме

както наблизо

така и когато 

съм далеч!

 

Посвещавам ти

точно този миг,

преди и завинаги;

моето първо,

всяко едно 

и последно

писание;

Посвещавам ти

всяко сбогом

и здравей,

моя вик

и тишина,

и тази безкрайна

буря, настанила се

в затишие;

надълбоко в 

душата ми,

в ума ми,

във всяко едно

кътче от мен...

Посвещавам ти

всяка моя мисъл

и чувство...

моя смисъл

и живот...

всяка песен,

изписана

върху лицето

и в сърцето,

в твоя поглед,

в усмивката ти,

в думите

и делата,

в целувките

и прегръдките

от твоето име,

което не ще забравя...

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??