Mar 6, 2008, 11:43 AM

Посветено 

  Poetry
1723 0 27
 

                  На С.

 

 

         Мъжете в живота ми...

         Всъщност само един...

         Той ми е всичко...

         И всички...

         Брат, приятел, любовник, любим...

         Живея, за да обичам

 

 

         този единствен от всички мъже

         в необятната ни Вселена...

         Аз го познах и обикнах преди

         да бъда родена...

 

 

         И във всеки следващ живот

         душата ми него ще търси...

         Във всяка избухнала свръх-нова любов...

         В протуберанса на чувствата...

 

             26.02.2008.

 

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??