Apr 26, 2008, 10:34 AM  

Пресъздай ме... 

  Poetry » Love
865 1 17


 

 

"Обжарвай ме със всичките си пръсти." – от лично писмо

За мене любовта не е това  –
обжарване, изгаряне и...пепел.
Душата ми сънува синева
и полети  – до края на Небето.

Повяхва бързо тленната ни плът
и външната ни хубост е  росица.
Единствено душите имат път,
благословен от Божия десница...

Но ти настъпвай – с думи и със поглед.
Превземай ме. Руши ме с мъжка ярост.
А после ме създай – от страст и порив.
Аз искам чак до кост да те обжаря.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??