Dec 15, 2011, 11:51 AM

Посветено на приятеля ми "С" 

  Poetry
344 0 0

Посветено на приятеля ми “С” от ордена – “Звездни сърца”

 

И тази вечер звездоярка

ще търсиш смисъла на същността.

И някъде в безвремието ще се мярка

копнежът ти по любовта.

 

Една любов желаеш само.

Голяма, истинска, добра!

По детски да се гушка в твоето рамо

до залеза на сетната зора!

 

Довяваше ти вятърът усмивки

и много страст до сутринта.

Не знаеше, че всичките милувки

ще грабят твоята душа.

 

Смехът на хиляди жени,

така прекрасни и “красиво” лоши,

се връща в нощите ти зли.

Чаровни ангели с черни души.

 

Едно желаеше сърцето.

Красива и добра жена.

И не красива само във лицето,

но и с много прекрасна душа!

 

Не се отчайвай, скъпи братко.

Откриха планета една.

На триста светлинни години,

там навярно е тази жена!

 

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??