Nov 15, 2023, 5:49 PM

Посветено на Виктор от бара 

  Poetry » Love, Erotic
251 1 1

Когато ме гледаш
потъвам
Ума си загувам
и се побърквам
Когато ме пипаш
Забравям
Къде се намирам
Изгарям
Когато говориш
Не чувам
Само те гледам
Сънувам?
Когато ме галиш
Умирам
Спираш дъха ми
Блокирам
Целуваш ме
Аз се събличам
Хващаш косата ми
Въздишам
              ВЪЗДИШАМ
И Сънувам
И се срамувам
Но викам
Не спирай
Кръвта ми бушува
Не спирай
                Не спирай
Вдишвам
                издишвам
Давя се
Падам
Хвани ме
Хвани ми краката
Увий ги на кръста си
Стисни ми устата
Твоя съм
Цялата
Дори и душата
Вдишвам
               издишвам
И изведнъж
Космоса се отваря
И ме поглъща
И избухват звезди
И вулкани
И магма потича
По чаршафите прани
Впивам нокти в гърба ти
Силно те стискам
И после блажено
До тебе притихвам
Вдишвам
              Издишвам
и в пълния мрак
само те питам - 
Искаш ли пак?  

 

@ Любовните истории на Сабрина

© Сабрина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не не се приема за отговор, естествено 🙃
    Еротика без въпросителни...
    Поздравявам те.
Random works
: ??:??