Mar 4, 2008, 10:02 AM

Пося ме вятърът бездомен... 

  Poetry » Love
747 0 15

Пося ме вятърът бездомен

в безмълвния ти поглед.

Покълна парещият спомен

за две души във полет...

 

Растяхме, чувствата изплели -

обагрихме ги в чудо.

Разнасяха звънливи трели

за порива ни сбъднат...

 

Но после плахо се разсъних -

илюзия бе всичко.

А споменът, във стих възкръснал,

политна като птичка...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??