Mar 11, 2015, 7:43 PM

Потърпевши 

  Poetry » Civilian
666 0 1
                  
На сцената красиви кукли на конци
облечени в разкошни дрехи
обшити с перли и пайети
ефирни тоалети и лъскави обувки
говорещи за политика.
Изгнаник. Луд. Слепец и Гений.
Весел разказ за протест, 
съхранен в душевен склад със завист.
Самота.
Площад и потърпевши.
Химн за труд – без резултати.
Ежедневие. 
Семеен обяд.
Рухването на един интелект
в мелницата от закачки.
В представите:
символ на младост неизживяна.
Тежък път. Тотална суша.
Наводнение.
Участие в тъмен салон.
Пиеса ръководена от Сатана.
Красиви кукли на конци
управлявани от мрака
в разкошни дрехи, перли и пайети,
демонизирани 
с агония и страх обзети.
Молете се за тяхното спасение!
 

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??