Apr 17, 2024, 3:18 PM

Повелѝха 

  Poetry
76 1 1

„Не отмъщавай,“ -
свѝше повелѝха - „а
всеопрощавай!...“

 

.......................................................

 

друга подредба
на думите:

 

„Не
отмъщавай,“ - свѝше
повелѝха - „а всеопрощавай!...“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??