Apr 27, 2007, 7:40 AM

Повеля на една многодетна майка 

  Poetry
1086 0 2
Към дъщерите

За женска хубост, омайност и грация,
подслаждайте кафето, млякото, чая,
с божествен мед от бяла акация.
За да сте здрави и вечно млади!

Към синовете

За юнашко сърце и мъжка сила,
на гладно яжте - сутрин, обед, вечер,
вълшебен мед с нектар от бодила.
За да сте здрави и вечно млади!

Към всички - малки и големи

Ако Ви налегнат кашлица, грипа,
напарете крака във гореща вода,
пийте чайове топли с мед от липа.
За да сте здрави и вечно млади!

Мед от акация и слънчоглед
е подходящ и много потребен
за страдащите от диабет.
За да са здрави и вечно млади!

И още веднъж- добре запомнете,
за крепко здраве и дълголетие,
всеки ден трябва мед да ядете!
За да сте здрави и вечно млади!

© Даниела Челебиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??