Докосване нежно - тихо безумие,
повикана с мислите длан
и ласка от твоето кратко присъствие,
звучащо почти като блян.
Прошепнати думи, до болка стаявани,
и срещнати мисли, очи в очи,
очаквани мигове - пупурно пламнали,
в безсъници палени толкова дни.
Повикана нежност, чуй ме, почакай ме,
недей си отива, за миг остани,
недей да оставяш угаснали заници
във мойте бездомни сини очи.
© Сеси All rights reserved.